Dit is een dag , gewoon maandag maar het kan net zo goed woensdag of donderdag zijn.
Het maakt niets uit, het is gewoon een dag.
Een dag dat het niets uitmaakt.

De telefoon gaat , ik pak hem op en hoor iemand wat vragen maar voor mijn gevoel gaat het nergens over. Ik geef wel antwoord als een soort van “Ok, jij belt mij met een vraag en ik geef gewoon antwoord alsof het nergens over gaat”

Al zal het ergens een bedoeling hebben maar vandaag eens een dag zonder doel.

Ik tik de letters , de radio staat aan en hoor iemand zingen “Everywhere you go “… ik zet het in Nederlandse letters “efferiewer joe ko” en nee het gaat nergens over. “Overal waar je gaat “ja “overal waar je gaat” eigenlijk ook weer een zin waar je alle kanten mee op kunt. Want wat is nu “overal” Gewoon vandaag niet over nadenken want vandaag gaat het eens nergens over.

Ik sta voor de spiegel en kijk eens met andere ogen naar een spiegel …Wat een apart ding eigenlijk. Je ziet gewoon jezelf of je daar nu in de ochtend zo blij mee moet zijn , dat is een ander verhaal. Maar gewoon een spiegel , het gaat gewoon nergens over.

Ik tik de letters op een toetsenbord en die letters zitten allemaal door elkaar en met een beetje geluk tik je wat sneller omdat je weet waar de letters zitten.
We hebben ogen en leerden ooit “blind typen” Dat gaat toch nergens over . We hebben juist ogen om te kijken en dan moeten we “blind” leren typen. Ik wist niet eens dat we dit toetsenbord een “qwerty” bord noemen. Altijd komt er een U achter de Q en bij dit woord niet. Gaat toch echt nergens over.
“Qwerty” bijzonder apart woord maar ik weet nu dat ik tik op een “qwerty” toetsenbord.

We hebben dus gelukkig opleidingen en cursussen om “blind” te leren typen en dan graag zoveel mogelijk letters in een minuut. Het draait veel om “scoren” en Ajax begreep dat even helemaal niet tegen Excelsior , en ik bedoel natuurlijk Heracles. Ben best blij met oplettende lezers want het gaat natuurlijk nergens over dat ik maar zo Excelsior tik.

Ik lees van alles over Ajax en de supporters zijn niet lovend over hun Ajax. Ja, het is een gegeven “Als je wint hebt je vrienden en als je verliest heb je vijanden” Het is wel een beetje waar en dat gaat toch eigenlijk nergens over.

Het is toch best mooi dat Heracles wint van Ajax. Dat rennen achter die bal aan . Ook zoiets, daar moet je niet teveel over nadenken want dan gaat t nergens over. Ik hoor regelmatig iets over “gun factor” Maar geloof niet dat deze gewonnen wedstrijd nou echt gegund was. Kan toch ook een kwestie van omdenken worden? Heracles heeft een dag gehad om nooit te vergeten en Ajax eigenlijk ook. En hoe ik nou toch bij Excelsior kwam …Ja , dat gaat dus echt nergens over. Met dank aan mijn eerste lezer van vandaag die mij de ogen even opende!

Tegelijkertijd kun je ongelofelijk veel geld verdienen wanneer je twee keer 45 minuten achter die bal aanloopt.
Misschien moet ik ook eens een bal kopen en dan dagelijks twee keer 45 minuten achter die bal aanlopen. Nee het gaat gewoon nergens over . Ik zie me al lopen achter die bal aan…het zal vast niets opleveren want het slaat natuurlijk nergens op om zo te denken.

Ik zocht wat spreuken om dit blog wat op te sieren en dan kom je een spreuk van Loesje tegen over “apenkooi” Wat was dat toch geweldig altijd, het sloeg nergens op …Maar altijd “apenkooi” de laatste gymles voor een vakantie. Alle gymtoestellen werden in de sportzaal neer gestald en dan gingen we als “apen” een parcours afleggen om maar niet getikt te worden. Dat is eigenlijk wel knapjes getikt. eigenlijk zouden we wat meer kunnen “apenkooien”

Heerlijk een dagje dat dit nergens over gaat , ik tik wat in het wilde weg en er komen zinnen die nergens over gaan en tegelijkertijd staat er toch iets.

Op de achtergrond “Non stop muziek” zegt een stem … Non- stop dat betekent gewoon dat het niet stopt. Het gaat nergens over dat het gewoon doorgaat.

Het weekend had ik een gesprek met een mevrouw en ging het nog over “geduld” Nou het mag duidelijk zijn dat iedereen die mij goed kent weet dat dit niet mijn sterkste kant is . Ik zou inderdaad wat vaker tot 10 kunnen tellen.

Vandaag tel ik helemaal niet …Vandaag is een dag dat het nergens over mag gaan. want ook dat gaat eigenlijk nergens over “Tel eens tot 10″ Ik zal er ook eens wat langer over gaan doen , tellen tot 10 …Misschien is het voor mezelf handiger om eens tot 100 te tellen. Maar ach wat gaat het over? We leren tellen ..”Tsja” . We leren eigenlijk iedere dag of juist niet.

De zon schijnt en gisteren regende het en zo gaat ook het weer ook over alles en niets. Houdt de een van de zon en puft een ander omdat het te warm is . Eigenlijk gaan heel veel zaken nergens over. Telt vandaag en was gisteren . En voordat je het weet is het weer morgen en zeggen we tegen elkaar “Goedemorgen”…wie bepaald nou eigenlijk wat een goedemorgen is.
Inderdaad …Het gaat gewoon nergens over.

Zijn mijn blogs verhaaltjes over van alles en niets …tegelijkertijd wel meer dan 900 woorden.
Wens ik jullie gewoon een dag met van alles en niets, laat het eens nergens over gaan!

Liefs Jet ( en vul zelf maar in welke betekenis je aan “liefs” geeft” want ook dat slaat eigenlijk nergens op dat ik onder een blog “liefs” zet want wat is liefs?
Ik ben gewoon niet altijd lief , maar wat is dan lief? heerlijk gewoon een blog zonder na te denken en zomaar wat tikken terwijl het nergens over gaat.

Acda en de Munnik zongen er al eens over !

Maak er vandaag wel of geen “liefs” van want uiteindelijk gaat het vaak nergens over …een dag als vandaag , heerlijk dagje , dit gaat nergens over!