Nieuwe inzichten een ander beleid , andere samenstelling bestuur waarbij zoals u in onze nieuwsbrief heeft kunnen lezen secretaris Thijs Visser zijn functie heeft beeindigd.

2019 …. OP ONZE AGENDA:

Evenals in 2017 gaan we een wandeling in het mooie Reestdal organiseren met op verrassende wijze een stukje kunst als verbinding. Deze wandeling staat voor mei of juni op de agenda.( en nee … niet met het pontje )

Nieuw:
Wandelgroep
In het nieuwe jaar starten wij met op woensdagochtend een klein uurtje wandelen.
Omdat we voor het goede doel meer continuïteit willen bewaken willen we een wandelgroep starten waarbij iedere wandelaar 1 Euro bijdraagt.
Eerste wandeling woensdag 9 januari 9.30 uur verzamelen ingang poort Looierij

Laten wij met elkaar 2019 “in beweging” beginnen en geef je op om wekelijks mee te wandelen via info@stichting-jetbrand.nl of stuur mij een pb’tje.

Nieuw:
Activiteit die wij gaan starten is 1 x per maand een creatieve avond. Met iedere keer een ander thema denkend aan een avondje “haken” een avondje “breien”, knutselen om bv. iets voor Pasen te maken, een avondje “mandala tekenen” enz.

In de eerste week van januari meer informatie over welke avond en waar! Voor deze avonden vragen we een bijdrage van ongeveer 3 Euro.

Een ander punt is dat de naam van de Stichting te weinig verwijst naar het doel: Ons inzetten voor Stofwisselingsziekten.

Het draait niet om Jet Brand maar om aandacht en steun voor stofwisselingsziekten. Nog altijd doodsoorzaak nummer drie bij te jonge kinderen.

Denk met ons mee voor een nieuwe passende naam! Voor de meest passende naam wordt een tekening beschikbaar gesteld door Jet.

Zijn we voornemens de stadsgezichten te gaan veilen en staat er een kunstbingo in de loop van 2019 op het programma

Op de valreep van het oude jaar verhuist “Jet Brand blogt” naar onze website waar met regelmaat een blog zal verschijnen over “alles en niets”.

Namens ons bestuur wens ik iedereen vooral een gezond , creatief en kunstzinnig 2019!

Wil ik een ieder bedanken voor onze samenwerking en steun in het afgelopen jaar

Nodigen wij meedenkers van harte uit om met ons om de tafel te gaan !

Zijn onze verjaardagskalenders met stadsgezichten doorlopend te koop nu voor €10,–

♡ Jet
Voorzitster Stichting Jet Brand