Op woensdag 8 mei om 19.30 uur organiseert Stadscafé Oasis een benefiet BINGO voor Stichting Jet Brand. Kaarten voor de BINGO zijn nu al te koop aan de bar voor € 20,00. De medewerkers van Oasis lopen zich het vuur uit de sloffen om er een super BINGO van te maken en de prijzen zijn fantastisch!

Esra, Laura, Una, Sam, Nicolet en Mark jullie zijn toppers!

MEER NIEUWS…

Binnenkort zal onze Stichting Jet Brand “In de branding” nieuwsbrief verschijnen! De eerste nieuwsbrief komt zo snel mogelijk uit. In deze nieuwsbrief vertellen we de laatste nieuwtjes van onze Stichting.

In onze nieuwsbrief :

• zetten we kunstenaars die dat willen in het zonnetje! Je kunt je hiervoor aanmelden via info@stichting-jetbrand.nl! Wij vragen hiervoor een kleine donatie.
  • leest u interviews met mensen die op één of andere manier te maken hebben met stofwisselingsziekten.
  • vinden we het bijzonder fijn wanneer mensen een ingezonden stuk willen schrijven dat te maken heeft met stofwisselingsziekten of met kunst. Uniek is namelijk ons concept: ´Kunst als verbinding met het goede doel.´
  • zullen we zo nu en dan een prijsvraag bedenken waar een leuke kunstprijs mee te winnen valt.
  • zullen we ook de jonge kunstenaars niet vergeten. Jet Brand zal zelf zo nu en dan een ontwerp voor een kleurplaat maken waar voor de jonge kunstenaars een kunstig prijsje mee te winnen valt.

Een nieuwsbrief “In de branding” met van alles en nog wat!

Een nieuwsbrief met inhoud!

U kunt lid worden van onze nieuwsbrief “In de branding” door u aan te melden via info@stichting-jetbrand.nl met uw naam, adres en telefoonnummer.

Stichting Jet Brand kan niet zonder uw steun. U kunt doneren aan Stichting Jet Brand op rekeningnummer NL19SNSB0928417565 (minimaal € 5,00).

Namens het bestuur

Jet Brand